Una avaria al pou de ses Tapereres deixa sense aigua part de Manacor

La incidència que s’ha produit damunt les 8 del matí d’aquest diumenge
Una avaria elèctrica que ha afectat al pou municipal de ses Tapereres ha deixat sense aigua corrent a una bona part del nucli urbà de Manacor. Una incidència que s’ha produit damunt les 8 del matí d’aquest diumenge. La SAM, l’empresa municipal que s’encarrega de la gestió i la distribució del fluxe, ja ha explicat que s’ha treballat durant més de dues hores per reestablir el suministrament, que anirà normalitzant-se poc a poc.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad