Una avaria al pou de ses Tapereres deixa sense aigua part de Manacor

La incidència que s’ha produit damunt les 8 del matí d’aquest diumenge
Una avaria elèctrica que ha afectat al pou municipal de ses Tapereres ha deixat sense aigua corrent a una bona part del nucli urbà de Manacor. Una incidència que s’ha produit damunt les 8 del matí d’aquest diumenge. La SAM, l’empresa municipal que s’encarrega de la gestió i la distribució del fluxe, ja ha explicat que s’ha treballat durant més de dues hores per reestablir el suministrament, que anirà normalitzant-se poc a poc.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad