Acaben les obres d’accessibilitat a les oficines municipals de Porto Cristo

La imatge

 

Les obres d’accessibilitat començades fa uns mesos a les oficines municipals de Porto Cristo ja han finalitzat. Els treballs han consistit en la reposició del portal d’entrada, amb la instal·lació de portes automàtiques de vidre, així com de la barrera de tancament de l’oficina, que era manual i havia quedat obsoleta. També s’ha adaptat el bany de la primera planta per a persones amb mobilitat reduïda, garantint la seva comoditat, seguretat i autosuficiència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad