Acaben les obres d’accessibilitat a les oficines municipals de Porto Cristo

La imatge

 

Les obres d’accessibilitat començades fa uns mesos a les oficines municipals de Porto Cristo ja han finalitzat. Els treballs han consistit en la reposició del portal d’entrada, amb la instal·lació de portes automàtiques de vidre, així com de la barrera de tancament de l’oficina, que era manual i havia quedat obsoleta. També s’ha adaptat el bany de la primera planta per a persones amb mobilitat reduïda, garantint la seva comoditat, seguretat i autosuficiència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad