“El riuet de s’Illot segueix igual o pitjor que fa dos mesos”

El Partit Popular de Manacor no entén com, ja a mitjan temporada turística, s’Illot continua presentant un aspecte de deixadesa impropi de la zona. “Volem mostrar el nostre suport públic a la campanya de recollida de signatures que està desenvolupant aquests dies l’associació de veïns Junts per S’Illot”.

Diversos membres de la formació, com la mateixa presidenta Maria Antònia Sansó ja han firmat la petició adreçada a la Direcció General de Recursos Hídrics, depenent de la conselleria de Medi Ambient, en què es demana que es netegi el torrent de Ca n’Amer, així com que es posi remei a l’aigua insalubre que s’acumula a la zona.

“A finals del passat mes de juny, des del Partit Popular de Manacor ja vam instar el delegat responsable de la Zona Costanera, el senyor Sebastià Nadal, a cercar el suport necessari per a posar remei al mal estat del Riuet de S’Illot. Creiem que Nadal, de la mateixa manera que ho ha fet el batle Miquel Oliver en declaracions recents a un mitjà públic, es limiten a repartir culpes, però no assumeixen responsabilitats ni posen remei a una situació molt molesta per als veïnats, residents i visitants de la zona”, explica la portaveu local del PP, Maria Antònia Sansó.

“Volem recordar a l’equip de govern manacorí que la conselleria de Medi Ambient és del seu mateix color polític. Per tant, instam al batle Oliver i al regidor Nadal a utilitzar els seus contactes i accelerar el procés per trobar una solució definitiva al Riuet de S’Illot en què no hi deixen de morir peixos cada dia, s’hi acumulen moscards i la insalubritat i els seus possibles efectes nocius són manifests”.

“Així mateix, sol·licitam a l’equip de govern de l’ajuntament de Manacor major diligència quant a la neteja dels arenals del municipi. A la platja de S’illot concretament, s’hi segueixen acumulant restes de la tempesta Glòria. Ferralla rovellada que és un perill potencial pels usuaris. També és censurable la imatge de deixadesa que ofereix el fet que hi hagi fems acaramullats damunt l’arena”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad