Nadal i Femenías: dos porters manacorins al Real Oviedo

Amb el fitxatge confirmat de Tomeu Nadal pel Real Oviedo de la segona divisió espanyola, es dóna la curiosa circumstància que aquesta temporada els dos porters del conjunt asturià seran manacorins. Nadal, que s’unirà sota pals a Joan Femenías, ha arribat a un acord per a les dues pròximes temporades. El porter, de 32 anys, nascut a Manacor el 8 de febrer de 1989, es va formar en les categories inferiors del CE Manacor i el RCD Mallorca. Va passar per Getafe B i Nàstic de Tarragona, fins que a la temporada 16/17 va signar per l’Albacete Balompié, on ha disputat fins i tot un play off d’ascens a Primera Divisió.

La passa temporada el Real Oviedo ja va arribar també a un acord amb el porter Joan Femenías fins 2022. El porter manacorí de 24 anys d’edat, va néixer el 19 d’agost de 1996. Després de passar per les categories inferiors del Villareal, va aterrar al conjunt carbayón procedent del Fuenlabrada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad