El manacorí José Reyes guanya en minimotos amb tan sols 9 anys

La imatge

 

El Circuit DR7, a Tarancón (Conca), va acollir la tercera cita de la Copa de España de Minivelocidad. La penúltima prova de la temporada ha estat clau en totes les categories convocades i les promeses del motociclisme han tornat a demostrar que el planter ve trepitjant molt fort. La categoria de Minimotos 4,2 va ser dominada pel manacorí José Reyes, de tan sols 9 anys, que va signar un magnífic doblet, a més de la pole i la volta ràpida. Reyes és un dels pilots preparats per Chicho Lorenzo, pare del campió del món de Moto GP, Jorge Lorenzo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad