El manacorí José Reyes guanya en minimotos amb tan sols 9 anys

La imatge

 

El Circuit DR7, a Tarancón (Conca), va acollir la tercera cita de la Copa de España de Minivelocidad. La penúltima prova de la temporada ha estat clau en totes les categories convocades i les promeses del motociclisme han tornat a demostrar que el planter ve trepitjant molt fort. La categoria de Minimotos 4,2 va ser dominada pel manacorí José Reyes, de tan sols 9 anys, que va signar un magnífic doblet, a més de la pole i la volta ràpida. Reyes és un dels pilots preparats per Chicho Lorenzo, pare del campió del món de Moto GP, Jorge Lorenzo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad