Un 80% del ingressats a l’hospital per Covid no estan vacunats

Ja són 41 les persones positives repartides entre la tercera planta i la UCI de Manacor

 

Avui dilluns l’hospital de Manacor ha registrat un nou màxim d’ingressos. L’estiu no està essent propici per fer baixar la corba d’infectats per covid, almenys al centre sanitari de referència del Llevant, on ja són 41 les persones les que són a llits tant de la tercera planta (30), com a la Unitat de Cures Intensives (UCI, on n’hi ha 11 més). Una situació crítica que demostra la importància de la vacunació. I és que fins el 80% d’aquestes 41 persones positives per coronavirus no s’havien vacunat en el moment de ser ingressades: “recordam que és una mesura altament efectiva i una recomanació absoluta”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad