Nit d’actes vandàlics a s’Illot

Que han afectat a quatre contenidors de l’avinguda del Llop i a la figura del cavall alat de devora el pont

 

El vandalisme nocturn ha tornat a fer acte de presència al municipi. Fins a quatre contenidors de reciclatge han cremat aquesta passada nit a l’avinguda del Llop de s’Illot. Han calat foc intencionadament fins a deixar els receptacles reduïts a troços negres, que ja el dematí han hagut de ser retirats i substituïts per uns altres de nous. Això vol dir que també s’ha perdut el contenidor marró d’orgànica, amb un lector de targetes valorat en uns 500 euros. Curiosament només el groc del plàstic ha ‘sobreviscut’ a l’atac dels piròmans. Així mateix, a les darreres hores també s’ha notificat un altre atac vandàlic a s’Illot, en aquest cas a la figura del cavall alat (del Manacor Encantat), obra de Toni Galmés i situada devora el pont de la platja.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad