La UCI Covid de l’hospital afronta el seu moment més crític

Dos pacients positius més a la Unitat de Cures Intensives

 

L’hospital de Manacor tanca avui divendres les dades d’una setmana nefasta, tant pel que fa al número total d’ingressos (que fa que altres zones del centre hagin d’aturar la seva activitat), com pel que fa a la corba d’afectats, que des de fa dies no deixa de pujar tot i l’increment del percentatge de vacunats. Així idò, les dades d’aquest mateix dematí ens indiquen que tot i que el nombre de pacients positius per covid no ha variat des d’ahir (36), sí que n’hi ha hagut dos que han passat ja a la Unitat de Cures Intensives (UCI), amb la qual cosa ja són 9.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad