L’hospital registra una nova pujada de positius

L’evolució de la setmana continua sent molt preocupant

 

L’hospital de Manacor segueix notificant una pujada constant dels ingressos per positius covid. Durant tota aquesta setmana la xifra no ha fet més que pujar, fins un punt que la Unitat de Cures Intensives ha arribat a tenir fins a 8 malalts greus per coronavirus, el que ha obligat a separar la UCI en dues parts, el que també com a conseqüència afecta a les zones quirúrgiques i a les intervencions programades. Avui dijous la xifra total arriba als 37, repartits entre els 30 pacients que són a llits de la tercea planta i els 7 que encara són a la UCI a l’espera que puguin evolucionar de manera favorable.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad