Els positius ingressats continuen pujant a Manacor

Tant a planta com a la Unitat de Cures Intensives

 

Si ahir dilluns ens despertàvem amb males notícies i un notable nombre de casos positius per covid ingressats a l’hospital de Manacor, avui dimarts la cosa ha empitjorat fins a arribar a les 34 persones. Una pujada que afecta tant als malalts que són ara mateix a la tercera planta habilitada per a tal efecte, que són ja 28; com als qui tenen un pronòstic més greu i han hagut de ser traslladats a la Unitat de Cures Intensives, i que a dia d’avui són 6 persones més de tots els municipis que tenen a l’hospital manacorí com a centre de referència sanitària.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad