Els positius ingressats continuen pujant a Manacor

Tant a planta com a la Unitat de Cures Intensives

 

Si ahir dilluns ens despertàvem amb males notícies i un notable nombre de casos positius per covid ingressats a l’hospital de Manacor, avui dimarts la cosa ha empitjorat fins a arribar a les 34 persones. Una pujada que afecta tant als malalts que són ara mateix a la tercera planta habilitada per a tal efecte, que són ja 28; com als qui tenen un pronòstic més greu i han hagut de ser traslladats a la Unitat de Cures Intensives, i que a dia d’avui són 6 persones més de tots els municipis que tenen a l’hospital manacorí com a centre de referència sanitària.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad