El ‘Macianerisme’ torna amb més força que mai

Del 5 al 15 d’agost, amb actes destacats com la fira artesana o el tast de cerveses

 

Des d’aquest mateix divendres fins el proper diumenge 15 d’agost, el poble de Son Macià tornarà a estar en festes. “Hem intentat tornar a l’essència, amb les dificultats que la situació sanitària ens planteja, però amb il·lusió i imaginació per retornar al ‘macianerisme'”, diu el batle de Manacor, Miquel Oliver. “Tan de bò totes les comissions de festes tinguessin la implicació de la de Son Macià”, explica el delegat de Festes, Artur Aguiló.

Així i tot, s’hauran de cumplir una serie de restriccions d’aforament en moltes de les activitats com ara la Fira Artesana, el Tast de Cerveses o la gincana pagesa. “Gairebé tots els actes es duran a terme o bé a la plaça de davant el Centre Cívic, o bé a l’esplanada il·luminada i habilitada per a l’ocasió amb una capacitat màxima per a 300 persones”, recorda el regidor Carles Grimalt. Les activitats, encara que s’anunciin a través de la web Enviu.cat, les invitacions s’hauran d’anar a cercar o al supermercat o a la cooperativa.

Podeu consultar el programa de festes fent click aquí

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad