Es disparen els ingressos covid a l’hospital de Manacor

Onze pacients més a planta i dos més a la UCI en tan sols dos dies

 

L’estiu no ha ajudat gens a la contenció del coronavirus a la zona d’influència sanitària de l’hospital de Manacor. I això es tradueix en xifres negatives i en una corba ascendent pel que fa al nombre de casos, que s’han disparat durant el cap de setmana. Així, si divendres eren 15 els pacients positius a planta i 3 a la UCI, en aquests moments ja ens anam per damunt els 30 en total, 26 a la tercera planta i 5 més en llits de la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad