Es disparen els ingressos covid a l’hospital de Manacor

Onze pacients més a planta i dos més a la UCI en tan sols dos dies

 

L’estiu no ha ajudat gens a la contenció del coronavirus a la zona d’influència sanitària de l’hospital de Manacor. I això es tradueix en xifres negatives i en una corba ascendent pel que fa al nombre de casos, que s’han disparat durant el cap de setmana. Així, si divendres eren 15 els pacients positius a planta i 3 a la UCI, en aquests moments ja ens anam per damunt els 30 en total, 26 a la tercera planta i 5 més en llits de la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad