Problemes d’olors obliguen a l’Ajuntament a trobar una sortida a l’edifici del CEP

El material impermeable de la coberta desprenia components químics volàtils. Els docents que hi feien feina van haver de sortir-ne fa uns mesos

 

Les males condicions de conservació de la tela asfàltica de la coberta del Centre de Professorat de Manacor (CEP) va obligar, fa uns mesos, que tots els professionals que hi feien feina haguessin de ser traslladats a l’edifici de Can Bauçà del carrer Major. Ara, lluny de plantejar-se una tornada, l’Ajuntament ha anunciat que seran reubicats a l’IES Manacor, i que l’edifici de devora la residència de la carretera de Palma haurà de ser rehabilitat. Segons els informes tècnics, el material impermeable desprenia components químics volàtils que provocaven fortes olors “que encara que no són tòxiques, sí que són desagradables”.

La recol·locació dels docents (que depenen de la conselleria d¡Educació) a l’institut de la zona de Son Fangos a partir de setembre aprofitant la sortida dels alumnes de Sa Torre i la consegüent alliberació d’espai, farà que l’edifici quedi lliure i el consistori es plategi destinar-lo a altres usos. Un d’ells podria ser traslladar-hi el Centre d’Adults CEPA Llevant, que té problemes amb la conselleria d’Educació per poder utilitzar aules de l’antic institut de Na Camel·la.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad