“Les platges de Manacor segueixen sense els serveis mínims que haurien de tenir”

El Partit Popular demana celeritat perquè tots els serveis s’instal·lin abans no acabi l’estiu

 

“Darrers dies de juliol, principis d’agost i les platges del municipi segueixen sense disposar dels serveis mínims que haurien de tenir”. Amb aquesta frase contundent el Partit Popular de Manacor vol denunciar la badada municipal en no haver calculat bé els temps per enllestir els arenals fins a mitjan estiu, tot i que la SAM, l’empresa de l’Ajuntament que ara en gestiona el dia a dia, ho anunciés fa mesos de boca del delegat de la Zona Costanera, Sebastià Nadal. “Cap dels arenals manacorins té la zona de serveis o banys públics activa, un fet que provoca inconvenients no només als usuaris de les platges, sinó també als empleats municipals encarregats del seu manteniment”, explica el PP. 

“A més, els renta-peus s’hi han instal·lat fa pocs dies, fent que bona part de l’estiu no hagin estat disponibles malgrat les demandes dels usuaris. Tot i la seva instal·lació, no tots funcionen com haurien de fer-ho, perllongant així el perjudici que això suposa. L’absència de les dutxes i de les passarel·les de fusta, tan necessàries per a l’accés a persones amb mobilitat reduïda, és també manifesta a les platges manacorines. De res serveix que els residents i visitants demanin la seva instal·lació. L’equip de govern prioritza aixecar banderes que pretenen fer veure una qualitat inexistent als arenals”. 

El grup municipal dirigit per Maria Antònia Sansó insta l’equip de govern “a accelerar la instal·lació de passarel·les de fusta, dutxes, serveis públics i renta peus que funcionin a totes les platges del municipi”. També perquè “tots aquests serveis s’instal·lin abans no acabi l’estiu, tot i que ja n’hem consumit més de la meitat”. “Instam l’equip de govern a tenir unes platges dignes de les banderes que hi fan onejar”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad