El Pla General urbanístic torna a retardar-se i no estarà fins a finals d’any

L’Ajuntament de Manacor haurà d’esmenar deficiències i tornar-lo al Consell al setembre 

 

L’ajuntament de Manacor haurà de tornar a esmenar les deficiències detectades per part de la Comissió Insular d’Urbanisme al Pla General d’Ordenació Urbana. La delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa assegura que els serveis tècnics municipals ja fa dies que treballen en l’esmena de les deficiències comunicades fa una setmana per part de la Ponència Tècnica de la Comissió Insular d’Urbanisme i que avui ha ratificat la Comissió reunida en ple.

“De 200 deficiències s’ha passat a 7, que en realitat són 3”, explica Hinojosa. Aquestes deficiències fan referència a dues Unitats d’Actuació a Manacor i s’Estany d’en Mas i la tercera a dades econòmiques. Pel que fa a les dues Unitats d’Actuació, les deficiències afecten a detalls de planimetria, entre d’altres, i ja s’ha consensuat amb el Consell de Mallorca la seva correcció. «Ja estam en marxa perquè al ple del mes de setembre hi puguem dur les correccions i el nou dictamen es pugui tornar a elevar a la Comissió el més aviat possible», ha afegit. 

L’ajuntament de Manacor ha recordat davant la Comissió Insular d’Urbanisme que el municipi de Manacor ha estat “pioner” en la redacció de l’Informe de Sostenibilitat Econòmica, tal i com marca la llei d’Urbanisme de les Illes Balears. “Hem estat pioners a l’hora d’haver-lo de redactar, però no tenim els instruments tècnics ni experts en valoracions a les plantilles de les administracions, ni a l’Ajuntament, ni al Consell”, ha incidit Hinojosa, qui ha demanat a la institució insular que si vol aplanar el camí als demés municipis que han de redactar nous planejaments urbanístics, doti els serveis tècnics insulars de professionals d’aquestes característiques. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad