Veïnats del carrer Bordils denuncien curses nocturnes de motos

El carrer Bordils de Porto Cristo, també conegut com la Costa den Blau i situat a la primera línia de costa davant la platja, sol ser un carrer transitat de dia però també tranquil de nit. Una tradició que aquest estiu no du punt de cumplir-se. Veïns, llogaters i hotelers de la zona están farts se sentir, de nit i fins ben entrada la matinada, “motos i ciclomotors” que aprofiten el desnivell per fer-hi curses o per, simplement, demostrar quin dels seus motors fa més renou. El problema, lluny de ser puntual, ha fet que uns quants propietaris de cases i pisos dels voltants hagin protestat i alertat sobre el malestar de molts estrangers que els hi tenen llogat els immobles i que duen nits sense dormir: “Si això no atura sen aniran. I són gent que fa anys que hi viu també a l’hivern… però arriben a estar farts”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad