Veïnats del carrer Bordils denuncien curses nocturnes de motos

El carrer Bordils de Porto Cristo, també conegut com la Costa den Blau i situat a la primera línia de costa davant la platja, sol ser un carrer transitat de dia però també tranquil de nit. Una tradició que aquest estiu no du punt de cumplir-se. Veïns, llogaters i hotelers de la zona están farts se sentir, de nit i fins ben entrada la matinada, “motos i ciclomotors” que aprofiten el desnivell per fer-hi curses o per, simplement, demostrar quin dels seus motors fa més renou. El problema, lluny de ser puntual, ha fet que uns quants propietaris de cases i pisos dels voltants hagin protestat i alertat sobre el malestar de molts estrangers que els hi tenen llogat els immobles i que duen nits sense dormir: “Si això no atura sen aniran. I són gent que fa anys que hi viu també a l’hivern… però arriben a estar farts”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad