Totes les festes del Dhraa. En recordau alguna?

Aprofitant la compra de la mítica discoteca Dhraa, vos convidam a fer un exercici de memòria i recordar totes les festes temàtiques i els concerts que es dugueren a terme a la ‘ciutat futurista’ entre Porto Cristo i Cala Millora entre mitjans i finals dels anys vuitanta. Aquí en teniu els cartells. Vos enrecordau d’alguna? Hi anareu?

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad