Maria Antònia Sansó entra a formar part de l’equip de la nova presidenta del PP

La imatge

 

La presidenta local del Partit Popular, Maria Antònia Sansó, ha entrat a formar part de les 22 persones que acompanyaran la nova presidenta del PP de les Illes Balears, Margalida Prohens, en la seva nova singladura. El nomenament es va fer públic aquest passat divendres en el decurs del congrés celebrat a Palma. “Des del Partit Popular de Manacor no podem estar més satisfets per la presència manacorina al costat de la nova presidenta”, han apuntat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad