Demanen una sanció a un treballador de la ITV per menysprear un client

L’Associació d’Empresaris de Llevant ha demanat a la concessionària que li obri expedient o ho durà als jutjats

 

L’Associació d’Empresaris de Llevant ha demanat aquest divendres responsabilitats tant a la directora de l’estació ITV del polígon de Manacor, com al responsable de la concessió, Marcos Sanchís, “per consentir que un dels seus empleats insultés a un client, la qual cosa ens sembla directament intolerable. De fet si no tenim constància fefaent que se li obre un expedient sancionador, nosaltres mateixos denunciarem els fets davant els jutjats de Manacor”.

Pel que apunta el representant de l’associació, Mateu Català, un dels empleats d’administració de la ITV local “li va dir a un usuari que si no estava content, a Palma sí que hi havia hores lliures i que se n’hi anés. A la qual cosa el sol·licitant es va negar reclamant que ell tenia dret de passar la revisió a Manacor”, moment en que “l’empleat li va replicar que a veure si es creia més xulo que els altres”. “L’assegurança de responsabilitat civil no ens permet a les empreses passar la ITV a més de 10 quilòmetres d’on tenim el taller, a més de tenir la pertinent autorització prèvia”, recorda Català.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad