Nova pujada d’ingressos per covid a l’hospital

Tres ingressats més a planta que ahir dimarts

 

Les dades facilitades des de l’hospital de Manacor per avui dimecres confirmen la corba de pujada que en aquests moments afecta la comarca i a Mallorca en general. D’aquesta forma, ja hi ha 3 ingressats més a planta amb complicacions derivades del coronavirus, el que significa que ja en són 18. Xifra a la que se li han de sumar les dues persones més que romanen a la Unitat de Cures Intensives del propi centre, un nombre que no varia gràcies a les gestions que s’han fet durant els darrers dies derivant malalts cap a l’hospital de Son Espases de Palma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad