Nova pujada d’ingressos per covid a l’hospital

Tres ingressats més a planta que ahir dimarts

 

Les dades facilitades des de l’hospital de Manacor per avui dimecres confirmen la corba de pujada que en aquests moments afecta la comarca i a Mallorca en general. D’aquesta forma, ja hi ha 3 ingressats més a planta amb complicacions derivades del coronavirus, el que significa que ja en són 18. Xifra a la que se li han de sumar les dues persones més que romanen a la Unitat de Cures Intensives del propi centre, un nombre que no varia gràcies a les gestions que s’han fet durant els darrers dies derivant malalts cap a l’hospital de Son Espases de Palma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad