L’Ajuntament vol crear espais coberts per aparcar la bicicleta a qualsevol hora

Els residents que ho sol·licitassin podrien accedir de manera electrònica a la seva plaça als parking subterranis

 

Després d’anunciar la seva voluntat de tornar a posar en funcionament el bus urbà, l’ajuntament de Manacor ja té damunt la taula una altra iniciativa mediambiental. Es tracta de l’habilitació de zones d’aparcament per a bicicletes a dins cada un dels dos aparcaments soterrats de la ciutat: el de Na Camel·la i el de la plaça de Sant Jaume. “Serien places per a residents al municipi i amb horari lliure, és a dir que els veïnats podrien entrar o sortir amb la bici a les dues del matí, pel exemple, mitjançant un sistema d’accés electrònic” a través d’un codi o una targeta, va explica el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, durant el darrer ple municipal de juliol.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad