L’Ajuntament vol crear espais coberts per aparcar la bicicleta a qualsevol hora

Els residents que ho sol·licitassin podrien accedir de manera electrònica a la seva plaça als parking subterranis

 

Després d’anunciar la seva voluntat de tornar a posar en funcionament el bus urbà, l’ajuntament de Manacor ja té damunt la taula una altra iniciativa mediambiental. Es tracta de l’habilitació de zones d’aparcament per a bicicletes a dins cada un dels dos aparcaments soterrats de la ciutat: el de Na Camel·la i el de la plaça de Sant Jaume. “Serien places per a residents al municipi i amb horari lliure, és a dir que els veïnats podrien entrar o sortir amb la bici a les dues del matí, pel exemple, mitjançant un sistema d’accés electrònic” a través d’un codi o una targeta, va explica el regidor de Mobilitat, Sebastià Llodrà, durant el darrer ple municipal de juliol.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad