La Creu Roja entrega 266 quilos d’aliments i productes d’higiene

La imatge

 

La Creu Roja Illes Balears ha fet entrega al Banc d’Aliments de l’ajuntament de Manacor de 266 quilos d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat. Aquesta donació contribueix a fer front a l’agreujament sobtat i significatiu de les situacions de vulnerabilitat econòmica de moltes famílies. La delegada de Serveis Socials, Carme Gomila Dominguez, ha agrait la col·laboració de les diferents administracions i entitats per fer front a l’emergència social derivada de la Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad