La Creu Roja entrega 266 quilos d’aliments i productes d’higiene

La imatge

 

La Creu Roja Illes Balears ha fet entrega al Banc d’Aliments de l’ajuntament de Manacor de 266 quilos d’aliments i productes d’higiene de primera necessitat. Aquesta donació contribueix a fer front a l’agreujament sobtat i significatiu de les situacions de vulnerabilitat econòmica de moltes famílies. La delegada de Serveis Socials, Carme Gomila Dominguez, ha agrait la col·laboració de les diferents administracions i entitats per fer front a l’emergència social derivada de la Covid-19.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad