El personal no subrogat de Majorica segueix sense notícies sobre el seu futur

Malgrat que el passat dia 6 de juliol es signés l’Expedient de Regulació de l’Ocupacio (ERO) que afecta a Majorica, el personal no subrogat encara no té cap notícia ni per part de l’administrador concursal ni del jutge. Un nou contratemps per a les persones afectades. L’acord signat per part dels comitès i sindicats amb l’administrador concursal no contemplava els acords previs amb els extreballadors de Majorica referents a la borsa de treball, el que perjudicarà el retorn a l’empresa.

Un altre escull és que, contràriament a la informació rebuda pels sindicats, el temps d’atur que correspon a les persones afectades pel ERTO només és de 20 mesos, segons el que ha ratificat el SEPE; a més del “temps exagerat d’espera en què es liquida la indemnització de l’ERO”, expliquen els afectats, “el que frena la possibilitat de retornar al mercat laboral”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad