El personal no subrogat de Majorica segueix sense notícies sobre el seu futur

Malgrat que el passat dia 6 de juliol es signés l’Expedient de Regulació de l’Ocupacio (ERO) que afecta a Majorica, el personal no subrogat encara no té cap notícia ni per part de l’administrador concursal ni del jutge. Un nou contratemps per a les persones afectades. L’acord signat per part dels comitès i sindicats amb l’administrador concursal no contemplava els acords previs amb els extreballadors de Majorica referents a la borsa de treball, el que perjudicarà el retorn a l’empresa.

Un altre escull és que, contràriament a la informació rebuda pels sindicats, el temps d’atur que correspon a les persones afectades pel ERTO només és de 20 mesos, segons el que ha ratificat el SEPE; a més del “temps exagerat d’espera en què es liquida la indemnització de l’ERO”, expliquen els afectats, “el que frena la possibilitat de retornar al mercat laboral”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad