Cristina Sureda, subcampiona d’Espanya d’escacs

La imatge

 

La manacorina Cristina Sureda ha acumulat un nou èxit dins l’apassionant món dels escacs. Aquest passat dissabte va acabar en segona posició del campionat d’Espanya sub 14 celebrat a la localitat de Salobreña.

Desprès d’un començament irregular amb dues taules, Sureda va començar a disputar cada partida a un gran nivell i va aconseguir finalment 5,5 punts quedant a només mig de la campiona. La medalla de bronze va ser per la menorquina Jana Moll. Des del club local Reis i Dames de Llevant destaquen el gran nivell d’aquest campionat d’Espanya i la gran participació amb més de 180 jugadors.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad