AIPC critica la “manca de sensibilitat portenya” de l’equip de govern

L’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) ha criticat la “manca de sensibilitat portenya” que ha tengut l’equip de govern de l’ajuntament de Manacor durant l’organització de les Festes del Carme, al temps que diu irònicament que ho entén perfectament “d’un consistori que considera un poble de més de 9.000 habitants com un districte o un ‘coto'”. També denuncien que al vídeo promocional de les festes “no hi hagi participat cap infant de Porto Cristo”. I conclouen que avui en dia els habitants del poble no estan representats des de l’ajuntament manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad