Joan Sitges deixa la Institució Alcover cinc mesos després

L’Ajuntament de Manacor li agraeix la tasca feta com a gerent. Sitges torna al periodisme

 

L’Ajuntament de Manacor agraeix a Joan Sitges la tasca feta com a gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Sitges ha presentat la seva renúncia al càrrec fruit d’una decisió personal per tornar a exercir de periodista.

Joan Sitges Febrer va ser nomenat gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover el passat mes de febrer. La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004-2017), Bàrbara Sagrera (2017-2020) i Joan Sitges (2021).

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad