Empresaris i usuaris es queixen de les cues i hores d’espera per a passar la ITV

La imatge

 

L’Associació d’Empresaris de Llevant i usuaris del servei d’ITV a Manacor critiquen la falta de previsió i el mal funcionament de l’estació comarcal, “amb més de dues hores d’espera al sol i un tracte poc eficient per a les empreses que ens dedicam al sector”, explica Mateu Català, de Cronomotor, situada en ple polígon industrial de Manacor i que requereix del servei de manera diària.

“Cada dia es formen grans embussos, cues tant per passar la revisió com per esperar al final a que ens segellin els papers… Aquest temps qui ens ho paga?”, Afegeix Català, qui responsabilitza directament al conseller insular de Mobilitat, Iván Sevillano, com a la nova gerent que la concessionària té a la capital de Llevant, de la qual sosté que “no la veim capacitada per exercir les seves funcions”.

En un recull de queixes i demandes, l’associació ha fet pública una llista de vuit punts de problemes urgents a solucionar, que a part del temps d’espera “que pot arribar fins i tot a les tres hores”, es centra en la manca d’una zona coberta , “no volem estar ni un dia més al sol amb temperatures de més de 30 graus o mullar-nos els dies de pluja”, en l’obligatorietat d’haver d’acudir al banc per pagar homologacions en els vehicles “quan sempre s’havia fet a la pròpia estació amb una TPV” o uns lavabos públics “oberts i degudament desinfectats”.

D’altra banda, els usuaris també discuteixen que encara no hi hagi una finestreta única on es pugui gestionar la revisió sense baixar del vehicle i que la concessionària només comptabilitzi el temps del servei i no el de l’espera completa per determinar la qualitat de la inspecció.

“Sol·licitam novament que a les empreses professionals ens tornin les ITVs que teníem quan va entrar la nova concessió que no ens han estat retornades, provocant grans perjudicis econòmics”, ratifica l’associació, que demana “urgentment poder demanar cites sense matrícula”, en el cas dels tallers i rent-a-cars. “Estam perdent molts clients i ens consta que a les estacions d’ITV també ha augmentat l’absentisme”, diu Català, qui en darrera instància culpa Sevillano de la mala gestió des que va entrar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad