La xifra d’ingressats per covid es dispara a l’hospital

Les xifres d’avui dilluns feia mesos que no es donaven i tornen a la memòria altres temps més complicats que pensàvem superats

 

Una setmana més, i ja en van tres, les notícies que arriben des de l’hospital comarcal de Manacor no són gens bones. De fet les xifres d’avui dilluns feia mesos que no es donaven i tornen a la memòria altres temps més complicats que pensàvem superats. Així les coses en aquests moments ja són 15 els ingressats positius per coronavirus que són a llits de la tercera planta de l’hospital. Una gran pujada a la que a més cal sumar-hi els 2 pacients més covid que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad