La xifra d’ingressats per covid es dispara a l’hospital

Les xifres d’avui dilluns feia mesos que no es donaven i tornen a la memòria altres temps més complicats que pensàvem superats

 

Una setmana més, i ja en van tres, les notícies que arriben des de l’hospital comarcal de Manacor no són gens bones. De fet les xifres d’avui dilluns feia mesos que no es donaven i tornen a la memòria altres temps més complicats que pensàvem superats. Així les coses en aquests moments ja són 15 els ingressats positius per coronavirus que són a llits de la tercera planta de l’hospital. Una gran pujada a la que a més cal sumar-hi els 2 pacients més covid que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad