La Mulassa dóna el sus a les Festes de Sant Jaume

La imatge

 

Les Festes de Sant Jaume ja han començat. Aquest dissabte 17 de juliol la crida feta al Parc Municipal per Joan Antoni Sunyer, va donar pas als balls de la Mulassa de Manacor. La majoria dels actes es concentren enguany al Parc Municipal, al pati del CEIP Molí d’en Xema i a la plaça dels Pares Creus i Fonti Roig, espais que faciliten el control de capacitat previ. 

Un dels actes destacats de les Festes de Sant Jaume serà la Fira Nocturna de dia 22 de juliol a les 19.30 h, que enguany s’instal·larà per primera vegada a la plaça dels Pares Creus i Font i Roig i al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. La Fira Nocturna tendrà una capacitat d’entre 350 i 400 persones. El delegat de Fires, Carles Grimalt ha afirmat que se seguirà «el mateix sistema d’un únic accés que ja es va fer servir a la Fira Nocturna de Porto Cristo i que ha quedat clar que va funcionar», alhora que ha recordat que els assistents han de dur mascareta. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad