Ciclistes denuncien la gran quantitat de cotxes a gran velocitat pel Camí dels Presos

Un grup d’aficionats a la bicicleta de Porto Cristo critiquen que l’Ajuntament no controli l’excés de velocitat per les carreteres secundàries de la costa
Un grup d’aficionats a la bicicleta de Porto Cristo han denunciat davant l’ajuntement de Manacor “la quantitat inassumible de trànsit” i els molts de cotxes que circulen a una velocitat inapropiada pel Camí dels Presos (zona del Rafal Pudent i Son Mas de la Marina). “Per les característiques d’aquesta carretera secundària, això suposa un perill tant pels propis conductors, com per nosaltres, els ciclistes que el que volem és sortir a voltejar per gaudir de la natura i dels camins rurals del municipi”.
“Hem comunicat aquest fet a l’Ajuntament per correu electrònic, però no ens fan cas. Estam cansats. Si no podem gaudir de les carreteres secundàries, per on hem d’anar?. No tenen els conductors la circumval·lació de Cala Magrana i la carretera de Cales de Mallorca per poder circular com toca?”. Proposen com a solució que en aquesta carretera secundària hi hagi controls de velocitat o algun tipus de mesura dissuasòria que eviti el trànsit que pateix. “Els polítics s’omplen la boca d’anunciar rutes cicloturístiques i coses per l’estil, però després resulta que només ho són damunt un futlletó. En realitat són carreteres secundàries invadides per cotxes que no respecten els límits de velocitat”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad