L’hospital ha de reduir l’activitat quirúrgica per la pujada d’ingressos covid

“A causa de la situació d’augment generalitzat de contagis per Covid especialment a la nostra comarca”, apunta en un comunicat d’urgència

 

L’hospital de Manacor ha hagut de treure un comunicat d’urgència, manifestant que “a causa de la situació d’augment generalitzat de contagis per SARS-CoV-2 (COVID) especialment a la nostra comarca, amb una clara repercussió en el nombre d’ingressos hospitalaris i, el que és encara més preocupant, a l’UCI, ens veiem obligats a activar una sèrie de mesures, entre elles la disminució de l’activitat quirúrgica i la restricció de visites, deixant només un màxim d’un acompanyant per pacient ingressat. El personal sanitari de l’Hospital de Manacor necessita la vostra col·laboració”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad