L’hospital ha de reduir l’activitat quirúrgica per la pujada d’ingressos covid

“A causa de la situació d’augment generalitzat de contagis per Covid especialment a la nostra comarca”, apunta en un comunicat d’urgència

 

L’hospital de Manacor ha hagut de treure un comunicat d’urgència, manifestant que “a causa de la situació d’augment generalitzat de contagis per SARS-CoV-2 (COVID) especialment a la nostra comarca, amb una clara repercussió en el nombre d’ingressos hospitalaris i, el que és encara més preocupant, a l’UCI, ens veiem obligats a activar una sèrie de mesures, entre elles la disminució de l’activitat quirúrgica i la restricció de visites, deixant només un màxim d’un acompanyant per pacient ingressat. El personal sanitari de l’Hospital de Manacor necessita la vostra col·laboració”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad