Fora Vila Viu, el cicle de converses a la fresca sobre el món del camp

Arrenca aquest dimarts al Molí d’en Fraret. Taules rodones i conferències entre el 13 de juliol i el 3 d’agost organitzades pel Museu d’Història de Manacor 

 

El cicle de converses a la fresca Fora Vila Viu!, que organitza el Museu d’Història de Manacor i que gira al voltant del camp i el producte local, comença aquest dimarts amb la primera taula rodona. El món de fora vila té moltes vessants i té una tradició que connecta el passat amb el present. Amb l’objectiu d’acostar aquest món tant a la gent que el coneix com a la gent que en consumeix els productes, el Museu d’Història de Manacor organitza aquestes converses a la fresca per als mesos d’estiu. Tots els actes es faran a l’exterior del molí d’en Fraret. Les inscripcions són gratuïtes i s’han fet mitjançant www.enviumanacor. 

Enceta el cicle la taula rodona ‘La dona a fora vila, exemples actuals”. Hi participen Margalida Seguí, de la Formatgeria Son Jover i presidenta de la Cooperativa es Bessoner; Jerònima Bonafè Ramis, pagesa i presidenta de la Asociación de Mujeres de Cooperativas Agroalimentarias de España; i Joana i Bel Riera, pageses de Son Pere Andreu. L’acte tendrà lloc aquest dimarts 13 de juliol a les 21 h. 

‘Diferents maneres de viure de fora vila’ arribarà el proper 20 de juliol a les 21 h amb la participació de Nofre Fullana, director tècnic de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA); Mireia Oliver, enòloga dels vins Can Majoral; Baltasar Martí, responsable de l’explotació Rural Hort de Son Suau de Manacor; Miquel Gual, president de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller i de la Cooperativa Camp Mallorquí; i Maties Adrover, soci de Terracor. 

L’investigador Antoni Pasqual Andreu parlarà el proper 27 de juliol sobre ‘El perquè dels noms de fora vila’. Tancarà el cicle Rafel Perelló dia 3 d’agost amb la conferència ‘Creences i supersticions del camp a l’estiu’. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad