Fora Vila Viu, el cicle de converses a la fresca sobre el món del camp

Arrenca aquest dimarts al Molí d’en Fraret. Taules rodones i conferències entre el 13 de juliol i el 3 d’agost organitzades pel Museu d’Història de Manacor 

 

El cicle de converses a la fresca Fora Vila Viu!, que organitza el Museu d’Història de Manacor i que gira al voltant del camp i el producte local, comença aquest dimarts amb la primera taula rodona. El món de fora vila té moltes vessants i té una tradició que connecta el passat amb el present. Amb l’objectiu d’acostar aquest món tant a la gent que el coneix com a la gent que en consumeix els productes, el Museu d’Història de Manacor organitza aquestes converses a la fresca per als mesos d’estiu. Tots els actes es faran a l’exterior del molí d’en Fraret. Les inscripcions són gratuïtes i s’han fet mitjançant www.enviumanacor. 

Enceta el cicle la taula rodona ‘La dona a fora vila, exemples actuals”. Hi participen Margalida Seguí, de la Formatgeria Son Jover i presidenta de la Cooperativa es Bessoner; Jerònima Bonafè Ramis, pagesa i presidenta de la Asociación de Mujeres de Cooperativas Agroalimentarias de España; i Joana i Bel Riera, pageses de Son Pere Andreu. L’acte tendrà lloc aquest dimarts 13 de juliol a les 21 h. 

‘Diferents maneres de viure de fora vila’ arribarà el proper 20 de juliol a les 21 h amb la participació de Nofre Fullana, director tècnic de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA); Mireia Oliver, enòloga dels vins Can Majoral; Baltasar Martí, responsable de l’explotació Rural Hort de Son Suau de Manacor; Miquel Gual, president de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller i de la Cooperativa Camp Mallorquí; i Maties Adrover, soci de Terracor. 

L’investigador Antoni Pasqual Andreu parlarà el proper 27 de juliol sobre ‘El perquè dels noms de fora vila’. Tancarà el cicle Rafel Perelló dia 3 d’agost amb la conferència ‘Creences i supersticions del camp a l’estiu’. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad