Els ingressats a la UCI de l’hospital per covid pugen a tres

Les males notícies sanitàries continuen aquest dimarts. I és que les dades que ens arriben des de l’hospital de Manacor, que durant el cap de setmana ja havia registrat un gran augment de nous casos de covid ingressats a la tercera planta, són avui una mica pitjors que ahir. Si aquest dilluns les persones positives en llits de planta eren 7 i a la UCI dues més, aquest dematí tot i ser les mateixes 9, ja en són 3 les que estan ingressades a llits de la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad