Els ingressats a la UCI de l’hospital per covid pugen a tres

Les males notícies sanitàries continuen aquest dimarts. I és que les dades que ens arriben des de l’hospital de Manacor, que durant el cap de setmana ja havia registrat un gran augment de nous casos de covid ingressats a la tercera planta, són avui una mica pitjors que ahir. Si aquest dilluns les persones positives en llits de planta eren 7 i a la UCI dues més, aquest dematí tot i ser les mateixes 9, ja en són 3 les que estan ingressades a llits de la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad