Notable augment d’ingressats per covid a l’hospital de Manacor

En tan sols un cap de setmana la xifra s’ha multiplicat per més de quatre

 

Males notícies les que arriben des de l’hospital de Manacor, que durant el cap de setmana ha registrat un gran augment de nous casos de covid que han hagut de ser ingressats a la tercera planta. D’aquesta manera, si divendres només eren dues les persones positives que eren al centre, avui dilluns ja en són 7, xifra a la que se li han d’afegir els dos malalts més greus que durant aquestes darreres hores han hagut de ser ingressats a llits de la Unitat de Cures Intensives.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad