El concurs d’aparadors de Porto Cristo repartirà 1.600 euros al comerç local 

Els interessats poden inscriure’s fins dia 14 de juliol per participar-hi 

 

L’Ajuntament de Manacor convoca un concurs de mostradors als comerços de Porto Cristo en el marc del projecte de dinamització comercial i turístic, ‘Porto Cristo, la mar de guapo’. L’objectiu és fomentar el dinamisme comercial i la integració dels aparadors del comerç local en l’ambient festiu de Porto Cristo. 

Poden presentar-se al concurs d’aparadors totes les empreses que tenguin aparador al nucli de Porto Cristo, de qualsevol forma jurídica independentment de la seva activitat econòmica. En cas que un mateix comerç tingui diversos establiments al municipi, pot presentar tantes sol·licituds com aparadors presenti al concurs. 

Els participants han d’inscriure’s al concurs abans del 14 de juliol mitjançant la web de l’Ajuntament de Manacor (https://manacor.org/ca/concurs-daparadors-porto-cristo-la-mar-de-guapo). També es pot enviar la sol·licitud a l’adreça de correu electrònic comerciants@manacor.org o de manera presencial a la Delegació de Comerç. 

La temàtica del concurs és ‘Porto Cristo, la mar de guapo’, relacionada amb la mar, els peixos de colors, el món mariner, etcètera. 

Els aparadors que participin al concurs han d’estar exposats com a mínim des de dia 14 de juliol de 2021 i no poden modificar-ne la decoració mínim fins a les dotze de la nit del 31 de juliol de 2021. 

Les fotografies digitals dels aparadors participants també es penjaran a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de fer difusió del comerç de Porto Cristo. La fotografia de l’aparador penjada al Facebook de l’Ajuntament que obtengui la quantitat major de «m’agrades/m’encantes» obtendrà un premi. 

El jurat valorarà la creativitat, modernitat, innovació i originalitat; la il·luminació per aconseguir l’ambientació; la composició i motius utilitzats en la decoració; la qualitat i harmonia; els materials utilitzats per a la decoració; l’exposició del producte propi; i la relació amb la temàtica de «Porto Cristo, la mar de guapo». Cada apartat es valorarà amb una puntuació màxima de 5 punts, essent la puntuació total d’un màxim de 35 punts que valorarà el jurat, conformat per la delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols; l’artista Maria Magdalena Truyols Pinya; i l’artista Joan Miquel Ramírez Suasi. 

Premis 

El primer premi consta de 600 euros, el segon premi de 400 euros i el tercer premi de 300 euros. A més, el premi a l’aparador amb més «m’agrades/m’encantes» al Facebook de l’Ajuntament de Manacor rebrà un premi de 300 euros. 

El lliurament dels premis es farà en el marc dels actes de les Festes del Carme de Porto Cristo. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad