L’actriu manacorina Francesca Duran rep un premi de teatre jove a Madrid

Un premi Buero per la seva participació a l’obra ‘Red pontiac patates’, dirigida pel també manacorí Moli Quetglas

 

L’Actriu manacorina Francesca Duran Suñer rep a Madrid la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a nivell estatal, per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac ‘patates’, un espectacle fresc, divertit i impactant. Un parc, i dues mares ben diferents ens porten a un viatge d’emocions rialles i preguntes que cada un de nosaltres ens haurem de contestar…

 

L’obra Red Pontiac ‘patates’, interpretada per Maria Nadal i Francesca Duran, i dirigida pel també manacorí Moli Quetglas participava en la categoria de teatre escolar, ja que el passat mes de maig, l’obra va obtenir el premi a millor obra de les Balears. En aquesta ocasió l’obra no va ser elegida com a finalista pels premis estatals, però en canvi Duran va rebre el premi a la menció especial per la seva brillant interpretació.

Cal destacar que en aquests premis hi participen més de 6.000 joves actors de tot l’àmbit de l’estat espanyol i es presenten obres amb les quatre llengües oficials. Gràcies a la seva menció tant Francesca com Maria varen poder participar durant cinc dies al campus de teatre jove organitzat a Madrid per la fundació Coca-Cola. Allà pogueren gaudir de cinc dies de teatre, aprenentatges i vivències amb altres companys actors espanyols.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad