L’actriu manacorina Francesca Duran rep un premi de teatre jove a Madrid

Un premi Buero per la seva participació a l’obra ‘Red pontiac patates’, dirigida pel també manacorí Moli Quetglas

 

L’Actriu manacorina Francesca Duran Suñer rep a Madrid la menció especial del jurat als premis Buero de teatre jove a nivell estatal, per la seva interpretació de Lourdes a l’obra Red Pontiac ‘patates’, un espectacle fresc, divertit i impactant. Un parc, i dues mares ben diferents ens porten a un viatge d’emocions rialles i preguntes que cada un de nosaltres ens haurem de contestar…

 

L’obra Red Pontiac ‘patates’, interpretada per Maria Nadal i Francesca Duran, i dirigida pel també manacorí Moli Quetglas participava en la categoria de teatre escolar, ja que el passat mes de maig, l’obra va obtenir el premi a millor obra de les Balears. En aquesta ocasió l’obra no va ser elegida com a finalista pels premis estatals, però en canvi Duran va rebre el premi a la menció especial per la seva brillant interpretació.

Cal destacar que en aquests premis hi participen més de 6.000 joves actors de tot l’àmbit de l’estat espanyol i es presenten obres amb les quatre llengües oficials. Gràcies a la seva menció tant Francesca com Maria varen poder participar durant cinc dies al campus de teatre jove organitzat a Madrid per la fundació Coca-Cola. Allà pogueren gaudir de cinc dies de teatre, aprenentatges i vivències amb altres companys actors espanyols.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad