Signat l’acord per la continuïtat de 165 treballadors de Majorica

Suposa l’extinció de la relació laboral per a altres 103 afectats per el procés concursal

 

Després de diverses jornades de negociació amb l’administració concursal que gestiona l’ERO (Expedient de Regulació d’Ocupació) de Majorica, els representants dels treballadors i els sindicats CCOO i UGT han arribat a un acord que permet subrogar 165 persones i suposa l’extinció de la relació laboral per a altres 103 afectats pel procés concursal.

L’acord inclou les millores de les indemnitzacions establertes mitjançant complements lineals en funció de l’antiguitat que van dels 3.000 als 8.000 euros, “també s’ha subscrit un acord de manteniment de l’ocupació amb una durada de 4 anys que permetria incorporar als treballadors afectats per l’ERO segons es produeixin noves contractacions en l’empresa”, segons sindicats i comité.

En opinió dels sindicats “aquest acord tenint en compte que s’ha produït en el marc d’un procés concursal, el que limitava enormement la intervenció sindical, s’ha saldat amb una notable millora de les propostes inicialment presentades per l’adjudicatària Majolaperla”, i agraeixen al mateix temps la intervenció de la direcció general de treball “que sense competències en el conflicte ha contribuït a desbloquejar les negociacions i expressat en tot moment la seva preocupació per la continuïtat de l’activitat empresarial a Mallorca i la conservació dels màxims de llocs de treball”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad