La candidata a la presidència del PP, Marga Prohens, visita Porto Cristo

La candidata a la presidència del Partit Popular de les Illes Balears, Marga Prohens va visitar ahir el Club Nàutic de Porto Cristo en un acte amb els afiliats de la comarca de Llevant. Prohens va destacar que “el nostre és un projecte d’esperança i de il·lusió per a tots aquells ciutadans que estiguin ja en fase de resignar-se o de tirar la tovallola pensant que la manca de solucions que està oferint el Govern, és l’única manera de fer política. Anem a presentar les solucions en positiu a les quatre crisis que afecten ara mateix a Balears: econòmica, turística, sanitària i social”.

“Hi ha una altra manera de fer les coses i podem fer-ho” va remarcar, i va afegir que “el projecte que jo venc a liderar no va d’esquerres ni de dretes, hi ha molts treballadors que miren al PP com la seva única esperança”. “Ja n’hi ha prou de criminalitzar i perseguir el turisme que tenim. El que cal fer és defensar-lo, donar-li facilitats, caminar cap a un turisme més de qualitat, sí, però defensar uns empresaris que són exemple a nivell mundial, a uns autònoms que són els que ens donen la marca Illes Balears que és coneguda a nivell mundial, i defensar el treballadors”, va dir ahir, acompanyada per la portaveu del partit a Manacor, Maria Antònia Sansó i figures històriques del PP a nivell local.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad