Joves artistes interpreten la llengua i la cultura popular

Amb l’exposició ‘l’Espill més feel’ a la Institució Alcover

 

La Institució Alcover ha encetat l’estiu de ple amb dues activitats que han omplit de gent jove el pati i la sala d’actes. Si definir el concepte de cultura popular és prou complex, la Institució Alcover ha volgut anar una passa més enllà. En una època en què la cultura visual ho amara tot, un grup de joves artistes han assumit el repte d’il·lustrar aspectes tan sensibles i difícils de definir com la identitat, la llengua, la tradició o la memòria col·lectiva. Es tracta de l’exposició L’espill més feel, que en què hi han pres part els artistes Caterina Amengual, Catalina Cànoves, Tònia Capó, Albert Iglesias, Timothy Llompart, Núria Sánchez, Alona Vinç i Tomeu Serra. La mostra romandrà instal·lada a la sala d’actes de la Institució fins el mes de setembre i es pot visitar en l’horari d’obertura de la Institució. A més també es poden concertar visites. 

Per altra banda, divendres passat la Institució Alcover va poder estrenar l’espectace Nit de Glosa, Música i Poesia. Set artistes, provinents de diferents camps sempre vinculats a l’escenari, varen convergir en l’oralitat de la paraula. Un espectacle a mig camí entre el que en diríem “de varietats” i els festivals de poesia recitada. Un festival de butxaca que va fer circular el públic entre la rapsòdia d’autor, la glosa improvisada i l’acompanyament musical. Hi participaren els glosadors Miquel Servera, Maribel Servera i Alícia Olivares; els poetes Damià Rotger, Emili Sánchez-Rubio i Joan Adrover, acompanyats dels músics David Delgado i Antònia Monroig. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad