Concerts del Premi Guillem d’Efak aquest cap de setmana a Porto Cristo

Divendres 9 de juliol actuaran els set semifinalistes i dissabte 10 es coneixerà el guanyador 

 

El Premi Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak s’estrena enguany amb la semifinal i la final amb dos concerts a la terrassa del moll de Porto Cristo aquest divendres 9 i dissabte 10 de juliol a les 22 h. A la semifinal, dia 9, hi actuaran set grups d’entre tots els que es van presentar al premi: Roger Pistola, Els Fun Kiss, Sembrant Veus, Antoni Duro, Mopi, Randa i Joan Sebastià Sansó. 

Després de l’actuació de tots aquests grups, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Pere Camps en triarà tres que passaran a la final de dia 10. Al concert de dissabte hi tocaran els tres finalistes i, finalment, el jurat format per Laia Vallès, Tomeu Matamalas i Neus Sánchez decidirà qui és el guanyador. 

El premi està dotat amb 3.000 euros per al grup o solista guanyador i 1.000 euros per a cadascun dels dos finalistes, a més de la promoció dels concerts en festivals i cicles culturals per als tres finalistes. A més, el festival Barnasants de cançó d’autor es compromet a programar una actuació d’un dels tres finalistes en la pròxima edició del festival. L’Ajuntament de Manacor també programarà com a mínim el guanyador a la Fira de la Música de Manacor 2021 prevista per al proper mes de novembre. 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, farà entrega del guardó al grup o intèrpret guanyador una vegada s’hagi conegut el veredicte del jurat. Les entrades per assistir als concerts són gratuïtes i estan disponibles a www.enviumanacor.cat 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad