18 persones superen el curs de Prevenció de Riscos de la construcció

Devuit persones varen acabar la setmana passada el curs de Prevenció de Riscos Laborals per a treballs de picapedrer amb la qualificació d’apte. El curs s’ha impartit a Manacor entre el 28 de juny i l’1 de juliol gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Manacor i l’Associació de Constructors de les Illes Balears. El curs, gratuït i d’una durada de 20 hores, va tenir lloc a la seu de la delegació de l’Associació de Constructors a Manacor, situada a via Palma, 98 2n pis. L’entitat que imparteix el curs és la Fundació Laboral de la Construcció.

El curs, que va cobrir les 20 places disponibles, s’adreça preferentment a persones desocupades de Manacor, i totes llevat d’una eren persones aturades. Varen finalitzar la formació 19 persones, i 18 d’elles amb una qualificació d’apte. El curs és necessari i capacitador per a l’ofici de picapedrer, i facilita l’accés a una feina a les persones participants.

34 persones es varen preinscriure a aquest curs, pel que 14 han quedat en llista d’espera. Tant l’Ajuntament de Manacor com l’Associació de Constructors han expressat el seu desig i predisposició perquè pugui reeditar-se més endavant si és necessari. El perfil dels alumnes que han cursat la formació ha estat el següent: vuit menors de 30 anys, vuit majors de 45 anys i la resta, d’entre 30 i 45 anys.

L’Ajuntament de Manacor ha facilitat la inscripció a aquest curs obligatori per a totes aquelles persones que han de ser contractades per fer feina al sector constructiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad