Antoni Pastor assumeix la direcció del despatx d’advocats Riutord a Manacor

La prestigiosa firma obri a la capital de Llevant amb diferents especialitats jurídiques per a particulars i empreses

 

El que va ser durant dotze anys batle de Manacor, Antoni Pastor, és a partir d’ara la cara més destacada de la delegació que el prestigiós despatx d’advocats Riutord ha obert a la Via Palma 98 de la capital de Llevant. Una aposta clara i decidida per la part forana i un esforç que es fa perquè un dels despatxos més potents de Ciutat aterri a Manacor, i amb la direcció del que fou també destacat membre del PP primer i de El Pi després. Pastor s’encarregarà de qüestions i casos de Salut Laboral, una especialitat en la que es sent cómode i en la que s’ha format de manera decidida.

 

Pel que fa al despatx Riutord a Manacor, el conformen fins a set socis i advocats, cadascún d’ells especialistes en una determinada branca del dret, com ara el Mercantil, Fiscal, Administratiu, Urbanístic o de Real Estate (immobiliari), a més d’un grup d’advocats júnior. Tot això en un ambient modern estrenat avui davant els mitjans de comunicació locals, i amb la presència dels portaveus de les distintes opcions polítiques de l’Ajuntament, a més del batle, Miquel Oliver.

“És una aporta per la part forana que atendrà tant a empreses com a particulars”, ha explicat Pastor, que ha agraït a Jaume Riutord, responsable de la firma “la confiança que ha dipositat en mi per formar part d’un despatx tan prestigiós; i la il·lusió que suposa l’obertura a Manacor després d’un any no massa bo a nivell personal”. “Tendrem especialitat per a cada área jurídica”, el que farà que sigui un despatx referencial a la comarca, ha afegit Pastor.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad