Reobertura y homenatge als Multicines Manacor

La imatge

Després 474 dies sense cinema comercial a Manacor per culpa de la pandèmia (del 15 de març de 2020 l’1 de juliol de 2021) aquest passat divendres 2 de juliol van tornar a obrir els Multicines Manacor. Han tornat a reprendre les seves funcions amb vuit títols. A la fi de la primera jornada, treballadors i col·laboradors van posar per celebrar la seva reobertura i retre, també, un senzill però emotiu homenatge en memòria de Joan Puerto, mort el passat 18 de febrer després d’una llarga malaltia i que va treballar als Multicines des del 30 de juny de 2000, dia en què s’inauguraren, fins que van tancar el 15 de març de l’any 2020 per culpa de la Covid.

A la foto, d’esquerra a dreta: Vanesa Espinosa, Begoña Cerezo, Tere Barros, Maria Antònia Llull, Magdalena Parera, Lucas Belande, Emilio Henares, Antoni Mestre, John Areiso Gómez, Jawhar Khabar i Toni Ferrer Vallespir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad