ConectaBalear estrena un nou punt d’atenció a la ciutat

La imatge

 

Conecta Balear ha estrenat un nou punt d’atenció a client a Manacor. Per això ha reobert al públic les seves anteriors instal·lacions de la Ronda de l’institut número 24, i ja estan preparats per oferir-vos un servei més proper i ajudar-vos en el que necessiteu. De dilluns a divendres de 9:00 a 19:00h.

Els darrers anys ConectaBalear ha experimentat un important creixement i fins ara només oferia atenció presencial als clients a la seva oficina principal del polígon de Manacor, però per tal de poder donar un millor servei i més proper als veïnats del nostre municipi han obert aquest segon punt d’atenció al mateix indret on fins fa dos anys van tenir ubicades les seves oficines, a la Ronda Institut, 24.

També a la vegada han obert un punt d’atenció al client al C/ Bisbe Perelló, 5 de Palma i a l’edifici CETIS d’Eivissa, per tal de poder donar un servei presencial més pròxim als clients que viuen més a prop d’aquests dos punts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad