ConectaBalear estrena un nou punt d’atenció a la ciutat

La imatge

 

Conecta Balear ha estrenat un nou punt d’atenció a client a Manacor. Per això ha reobert al públic les seves anteriors instal·lacions de la Ronda de l’institut número 24, i ja estan preparats per oferir-vos un servei més proper i ajudar-vos en el que necessiteu. De dilluns a divendres de 9:00 a 19:00h.

Els darrers anys ConectaBalear ha experimentat un important creixement i fins ara només oferia atenció presencial als clients a la seva oficina principal del polígon de Manacor, però per tal de poder donar un millor servei i més proper als veïnats del nostre municipi han obert aquest segon punt d’atenció al mateix indret on fins fa dos anys van tenir ubicades les seves oficines, a la Ronda Institut, 24.

També a la vegada han obert un punt d’atenció al client al C/ Bisbe Perelló, 5 de Palma i a l’edifici CETIS d’Eivissa, per tal de poder donar un servei presencial més pròxim als clients que viuen més a prop d’aquests dos punts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad