Porto Cristo, s’Illot, Cala Mendia i Cala Murada ja tenen gandules i para-sols municipals

Ja s’han col·locat 413 gandules de color d’arena i 206 para-sols amb el logotip de l’Ajuntament

 

L’empresa municipal de serveis de Manacor, SAM, responsable de la gestió de les platges del municipi de Manacor des de fa pocs mesos ha acabat d’instal·lar aquesta setmana les noves gandules i para-sols de propietat municipal a les platges de Porto Cristo, s’Illot, Cala Mendia i Cala Murada. En total, s’han col·locat 413 gandules i 206 para-sols, i està previst que la primera quinzena de juliol arribi el material que queda per a cobrir la resta de platges urbanes del municipi amb material propi.

Les noves gandules són de color d’arena, amb l’objectiu d’integrar-se millor amb el paisatge natural i no crear impacte visual. En aquestes quatre platges ja s’ha substituït el material cedit per l’Ajuntament d’Alcúdia, mentre que la resta s’anirà reposant a mesura que arribi el nou material les properes setmanes. Aquesta setmana es rebran els 14 rentapeus adquirits, mentre que les 536 gandules restants, 3 mòduls de sanitaris i les passarel·les està previst que arribin abans que acabi el mes de juliol. 

La SAM va rebre l’encàrrec de l’Ajuntament de Manacor de gestionar les 9 platges urbanes del municipi el passat mes d’abril. El mes de maig el personal de l’empresa pública va començar a instal·lar els serveis a les platges. En total, hi ha instal·lades: 40 gandules i 20 para-sols a es Domingos Grans, 20 gandules i 10 para-sols a es Domingos Petits, 40 gandules i 20 para-sols a s’Illot, 30 gandules i 15 para-sols a Porto Cristo, 20 gandules i 10 para-sols a Cala Anguila, 20 gandules i 10 para-sols a Cala Mendia, 20 gandules i 10 para-sols a s’Estany d’en Mas, 10 gandules i 5 para-sols a Cala Antena i 10 gandules i 5 para-sols a Cala Murada.

La presidenta de la SAM, Cristina Capó, està “molt satisfeta dels resultats de la gestió municipal de les platges” ja que “tot i que no han obert tots els hotels de la zona, els serveis tenen una molt bona rebuda entre els usuaris”.

Els preus màxims de lloguer de gandules i para-sols són d’1€ al dia per a les caixes de seguretat, 4€ al dia per als para-sols i 4,20€ al dia per a les gandules.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad