Medi Ambient investiga l’acumulació de cartrons fora de lloc a Porto Cristo

La imatge

 

L’Ajuntament vol començar a posar ordre dins el salvatge món del reciclatge, i per això està disposat a no deixar-ne passar ni una. Bon exemple d’això és la inspecció realitzada avui a les 9,30 del dematí a l’avinguda Joan Amer de Porto Cristo. L’acumulació de capses de cartró devora els contenidors blaus per part de diferents particulars, havent-hi lloc a dins, ha fet que els tècnics del servei d’inspecció de Medi Ambient s’hagin personat per fer fotos a les etiquetes dels paquets i així saber el seu origen, per a la conseqüent obertura d’expedients sancionadors. Cal recordar que és responsabilitat de la ciutadania i els comerços tenir un poble més net, no només servei de recollida, i que l’ordenança reguladora de neteja viària contempla sancions que van dels 50 als 750 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad