Medi Ambient investiga l’acumulació de cartrons fora de lloc a Porto Cristo

La imatge

 

L’Ajuntament vol començar a posar ordre dins el salvatge món del reciclatge, i per això està disposat a no deixar-ne passar ni una. Bon exemple d’això és la inspecció realitzada avui a les 9,30 del dematí a l’avinguda Joan Amer de Porto Cristo. L’acumulació de capses de cartró devora els contenidors blaus per part de diferents particulars, havent-hi lloc a dins, ha fet que els tècnics del servei d’inspecció de Medi Ambient s’hagin personat per fer fotos a les etiquetes dels paquets i així saber el seu origen, per a la conseqüent obertura d’expedients sancionadors. Cal recordar que és responsabilitat de la ciutadania i els comerços tenir un poble més net, no només servei de recollida, i que l’ordenança reguladora de neteja viària contempla sancions que van dels 50 als 750 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad