El vídeo anticorrupció de l’IES Mossèn Alcover

La imatge

 

Jaume Far, director de l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears, va lliurar el passat divendres el premi del I Concurs escolar de valors contra la corrupció, al grup d’alumnes de l’IES Mossèn Alcover guanyadors en la categoria de vídeo. Els alumnes són Mercè Roig, Maria del Mar Riera, Llucia Díaz, Noa Nadal i Josep Tous. Elaboraren el treball a l’assignatura d’Economia de quart, amb la professora Catalina Moncadas. Els treballs havien de tenir la finalitat “d’introduir als joves el concepte de la corrupció i les seves implicacions econòmiques i socials, així com aspectes ètics com són l’honestedat i integritat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad