El vídeo anticorrupció de l’IES Mossèn Alcover

La imatge

 

Jaume Far, director de l’Oficina Anticorrupció de les Illes Balears, va lliurar el passat divendres el premi del I Concurs escolar de valors contra la corrupció, al grup d’alumnes de l’IES Mossèn Alcover guanyadors en la categoria de vídeo. Els alumnes són Mercè Roig, Maria del Mar Riera, Llucia Díaz, Noa Nadal i Josep Tous. Elaboraren el treball a l’assignatura d’Economia de quart, amb la professora Catalina Moncadas. Els treballs havien de tenir la finalitat “d’introduir als joves el concepte de la corrupció i les seves implicacions econòmiques i socials, així com aspectes ètics com són l’honestedat i integritat”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad