L’Ajuntament tancarà les platges del municipi per la nit de Sant Joan 

La Junta Local de Seguretat ha acordat avui la col·laboració de la Policia Local amb la Nacional i la Guàrdia Civil per dur a terme la mesura 

 

Les platges del municipi de Manacor tancaran aquest dimecres 23 de juny a les 20 h i no es tornaran a obrir fins les 6 h del dijous 24. Així ho estableix el decret signat pel batle de Manacor, Miquel Oliver, com una mesura indispensable per evitar aglomeracions en motiu de les festes de Sant Joan i complir amb les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19. La revetlla de Sant Joan, que té lloc la nit del 23 de juny, és una festa de tradició popular on s’acostuma a produir-se una afluència massiva de persones a les platges i que comporta aglomeracions de considerable magnitud. Per això, l’Ajuntament de Manacor adopta les mesures necessàries per prohibir l’ús públic de les platges del terme municipal de Manacor la nit del 23 de juny de 2021. 

“Hem fet un esforç molt gran per combatre el virus i ara no és moment de tirar-ho tot per terra”, assegura el batle de Manacor, qui espera que “l’any que ve ja sí que puguem celebrar aquesta i les demés festes, però ara hem de fer un darrer esforç perquè tot el que hem fet fins ara no sigui de bades”. 

La Policia Local controlarà les platges del municipi i s’establirà un dispositiu especial de vigilància. La Junta Local de Seguretat que s’ha celebrat aquest dimarts matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor i que ha comptat amb la presència de la delegada del Govern espanyol, Aina Calvo, a més de representants de tots cossos policials, ha abordat aquesta qüestió. L’Ajuntament de Manacor ha sol·licitat la coordinació dels cossos de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per a dur a terme amb èxit aquesta mesura. 

L’Ajuntament de Manacor agraeix la col·laboració i la comprensió de la ciutadania. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad