Un dissabte amb Chaplin a Manacor

Amb motiu del centenari de El chico (The kid, 1921) el BCN Film Festival ha organitzat en la seva edició d’enguany un cicle complet amb tots els llargmetratges dirigits per Charles Chaplin entre 1921 i 1957, tan polits i restaurats que pareixen que s’acaben d’estrenar avui mateix. Amb la seva col·laboració i la de la Federació Catalana de Cine Clubs, dues de les pel·lícules programades dins del cicle arribaràn a Manacor demà dissabte 19 de juny dins una diada molt especial. En sessió matinal, gaudirem de El circo (The circus, 1928) i en sessió d’horabaixa, de Tiempos modernos (Modern times, 1936). Com podeu veure, dos títols gegants que encara no coneixen, ni de lluny, que significa el pas del temps. Ja podeu reservar les vostres entrades, malauradament encara limitades, a www.enviumanacor.cat
Dissabte 19 de juny, 12 h
Conservatori de Manacor
EL CIRCO
Charles Chaplin
“The circus”
EEUU, 1928. 72 min
Un rodamón famolenc que bada per una fira és confós amb un carterista i perseguit per la policia. Enmig de la persecució entra en un circ i, sense adonar-se’n, es converteix en l’estrella de la funció El propietari del circ, veient que es troba en la ruïna i que el públic es torna boig amb les seves ficades de pota, el crida per a fer-li una prova per a entrar a treballar com a ajudant dels artistes de la carpa.
Dissabte 19 de juny, 19 h
Conservatori de Manacor
TIEMPOS MODERNOS
Charles Chaplin
“Modern times”
EEUU, 1936. 89 min
Sotmès a l’infernal ritme de producció en cadena de la fàbrica on treballa, un operari pateix un atac de nervis fins que un conjunt d’extravagants peripècies el condueixen a la presó. Quan en surt, es troba amb una noia òrfena buscada per la policia. L’home i la noia s’uneixen per a enfrontar-se a les dificultats de la vida i als opressius engranatges de la industrialització.
Entrada gratuïta.
Organitza: Cinemaclub 39 escalons, BCN Film Festival, Federació Catalana de Cine Clubs i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració del Conservatori de Manacor.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad