Idees per 14 nous negocis manacorins

El I programa «Activa el teu projecte» destinat a impulsar la posada en marxa de projectes empresarials de persones emprenedores organitzat per l’Ajuntament ha finalitzat aquesta setmana

 

A l’acte de clausura, 14 persones emprenedores de les 16 que varen començar posaren el punt i final a un intens treball de cinc setmanes durant les quals han rebut formació gratuïta grupal sobre diagnòstic i desenvolupament de les habilitats emprenedores, la validació de la seva idea com a model de negoci, la realització d’un pla d’acció pels pròxim 3 mesos, els tràmits per la posada en marxa, obligacions fiscals, pla d’empresa… També han tingut un assessorament individualitzat amb Ana Seijo, experta professional en emprenedoria. 

En aquest acte també hi va assistir un jurat expert en emprenedoria, format per Pere Jiménez (cap del servei d’informació i talent empresarial de l’Institut d’Innvoació Empresarial de les Illes Balears), Ricardo Moreno (President de Associació Seniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica) i Alejo Ecube (Emprenedor d’èxit i Fundador de FDSA). 

Els assistents al programa varen fer una petita explicació del seu model de negoci i aquests experts els varen fer aportacions per millorar-lo. 

Els projectes presentats fan referència a assessories adreçades a persones immigrades, assessories de nutrició, llibres artesanals, disseny gràfic de roba, cuines de diferents països, tallers de fusta per a infants, fotografia, reutilització i venda de productes vintage, copywriter en català, cura dels peus, cura de nins amb diversitat funcional, centre de ioga… 

La delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, va aprofitar l’acte per donar les gràcies als nous emprenedors i els va encoratjar a desenvolupar els seus projectes. També va aprofitar per presentar-los les ajudes per a nous autònoms que acaba de treure l’Ajuntament de Manacor. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad